Šta je Pogled?
Posted in Blog

Šta je Pogled?

Ova reč me podseća na mesto u kome je rodjena moja majka. Čudno ime za jedan zaseok u našoj lepoj Srbiji. A može da znači toliko toga. A moj prvi pogled na radove uradjene dekupaž tehnikom pokrenuo je želju da probam i ja.

Pogled je ono što osetimo i vidimo na svoj način, i svako ima svoj pogled na svet oko sebe, po tome se razlikujemo. To je osećaj kada nas nešto pokrene, i pronadjemo u sebi nešto lepo za šta nismo ni znali da imamo, da možemo. Zaboravite na sve oko sebe. To vas ponese, i kad završite svoju kreaciju, bude vam žao što još nije potrajalo.

Uživate, jer upoznajete dobar deo sebe, koji će se dalje razvijati onoliko koliko vi budete verovali i trudili se. Možda je to dete koje ste sakrili u sebi, jer sreća koju osetim kada pogledam ono što napravim, podseti me na čistu dečiju radost. Zato pustite mašti na volju, pustite ruku da ostavi trag koji će pokazati ono što nosite u sebi. Neka vas ispuni osećaj sreće i uživajte!

Share this post

Comment

  • Lepo receno nalazimo ono malo dete u sebi koje bilo jako srećno u nekim trenucima. Dekupaz proizvodi su nostalgicni posmatrajući ih vraćaju u detinjstvo. Najviše me usrećuje novogodisnji dekupaz .svi oni ukrasi i euforija koja vlada u toplom domu malo je dece koje nije najsrecnije u to doba godine.tako da ja svake nove godine uživam u tome i pravim novogodisnji dekupaza.

    Ana Antanaskovic
    Одговори

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

Нема производа у корпи.